مواد لازم: برای 4 نفر
ران و سینه مرغ: 4 تکه
رب نارنج: نصف ایتکان
آب نارنج: نصف لیوان
رب گوجهفرنگی: 2 قاشق غذاخوری
زعفران: نصف قاشق چایخوری
پیاز بزرگ: 2 عدد
نمک: فلفل به مقدار لازم
نکته: (از ادویه دیگری استفاده نشود)
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را خلالی کرده و کف ماهیتابه را میپوشانیم. سپس تکههای مرغ را روی آن چیده و درب تابه را میگذاریم تا با شعله متوسط بپزد. بعد از 15 دقیقه زعفران دم کرده را روی مرغها ریخته، مجددا درب تابه را میگذاریم و به مدت 30 دقیقه زیر شعله را کم میکنیم.
در ظرفی جداگانه رب گوجه فرنگی را تفت داده و رب نارنج را اضافه کنید و تفت دهید. آب نارنج را همراه نمک و فلفل اضافه کرده و میگذاریم تا بجوشد و زیر شعله را خاموش میکنیم. سس را به مرغ اصافه کنید و به مدت 15 دقیقه با شعله کم بگذارید بپزد. بعد از خوشرنگ شدن مرغها، روغن انداختن و غلیظ شدن خورش مسمای نارنج آماده است.
ارسال نظر