موضوع
آخرین اخبار

آشپزی خورشت قلقلی اسفناج

اگر دلتان يك شام ساده و خوشمزه مي‌خواهد بهتر است قلقلي اسفناج رامسري‌ها را امتحان كنيد؛ غذايي ساده و سريع كه خيلي وقت‌تان را نمي‌گيرد، اما مزه و طعمش هميشه در خاطر خود یا مهمانان‌تان مي‌ماند.

مواد لازم:
اسفناج: 500 گرم
سيب‌زميني پخته: 1 عدد
تخم‌مرغ: 1 عدد
پيازداغ: 1 قاشق سوپ‌خوری
نمك، فلفل و زردچوبه: به اندازه دلخواه

طرز تهیه:
1- اسفناج‌ها را بعد از شستن خرد كنيد و براي 10 دقيقه بگذاريد بخارپز شود
2- سيب‌زميني پخته را رنده كنيد
3- در ظرفی جدا اسفناج، پیازداغ و سيب‌زميني را با هم مخلوط كنيد
4- سپس تخم‌مرغ ها را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد
5- نمك، فلفل و زردچوبه را هم افزوده، در ظرف را بگذاريد
6- بعد از 30 دقیقه اندازه يگ گردو از موادتان برداريد و در روغن سرخ كنيد

نکته:
با كمي اسفناج و پيازداغ مي‌توانيد سس خوشمزه‌اي براي قلقلي اسفناج‌تان درست كنيد.

ارسال نظر

شاید از کد اچ تی ام ال HTML استفاده نماید : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>