موضوع
آخرین اخبار

آشپزی ترشی نازخاتون

ترشی نازخاتون

مواد لازم:
8 عدد: بادنجان قلمی
5 عدد: گوجه فرنگی
نصف پیمانه: آب‌غوره
یك قاشق غذاخوری: نعنا خشك
3 قاشق غذاخوری: پیاز رنده شده
1 قاشق غذاخوری: گل‌پر
دو پیمانه: آب انار (یا 1 تا 2 قاشق غذاخوری رب انار)

طرز تهیه
1. بادنجان‌ها را كبابی کنید یا در صورت دلخواه آنها را به مدت نیم ساعت در فر بپزید تا نرم شوند. سپس پوست آنها را گرفته و ساطوری کنید.

2. روی گوجه فرنگی‌ها مقداری آبجوش بریزید تا پوست آنها به راحتی كنده شود. سپس آنها را خرد کنید.

3. در این مرحله، بادنجان‌های ساطوری شده را همراه با آب انار و آب‌غوره روی حرارت ملایم قرار دهید تا آهسته بجوشند و غلیظ شود. پس از آن گل‌پر، نعنا و پیاز رنده شده را اضافه کنید و از روی شعله بردارید و در انتها گوجه فرنگی خرد شده را اضافه و مخلوط کنید.

4. این ترشی را می‌توانید با مقداری گردوی خرد شده تزیین و سرو کنید.

ارسال نظر

شاید از کد اچ تی ام ال HTML استفاده نماید : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>