موضوع
آخرین اخبار

آشپزی مرغ ترشک مازندرانی

آشپزی

طرز تهیه مرغ ترشک
مواد اولیه: برای 5 نفر
پیاز: 1 عدد
مرغ: یک عدد
قره قروت: به میزان لازم
رب انار: 2 قاشق غذاخوری
تمر هندی: 1 بسته
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه 
روش اول: ابتدا پیازها رو با روغن تفت بدید تابه صورت کاراملی دربیاد . بعد مرغ رو به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و سرخ کنید . بعد رب انار و قره قروت رو اضافه کنید و تمر هندی رو بریزید تو آب و بجوشونید و بعد از اونکه دو سه قل زد ، تمر هندی رو از صافی رد کنید و خوب چنگ بزنید ت اگوشتاش جدا بشه و بعد این مواد رو به مرغ ها اضافه کنید و اجازه بدید غذا بجوشه . بعد از یک ساعت غذا حاضر و آماده است …
نکته : بهتره آب غذا رو به صورت یکباره اضافه کنید و آب غذا حسابی غلیط شه .

روش دوم : اول مرغ که بهتره فیله باشه رو به قطعات کمی کوچک خرد کنید و بشورید و اجازه بدید کامل خش بشه .
1 عدد پیاز ریز رو رنده بزنید و اجازه بدید نیمه سرخ  بشه و بعد بهش کمی روغن اضافه کنید و مرغ های کاملا خشک شده رو بهش اضافه کنید . زیر غذا رو خیلی خیلی کم کنید . حدود 1 فنجان آب پیاز تهیه کنید . 3 قاشق آبغوره و 1 قاشق آبلیمو به آب پیاز اضافه کنید . 1 بسته تمر هندی رو داخل آجوش بریزید و خوب چنگ بزنید و بعد از صافی ردش کنید تا همه ی مواد جدا بشن . آب تمر هندی رو هم به آب پیاز اضافه کنید . حدود 3 تا 5 قاشق غذاخوری زعفران آب شده رو هم به مواد اضافه کنید . مرغ که خوب نیم سرخ شد بهش 2 قاشق رب انار ترش اضافه کنید و بعد کمی نمک و فلفل بزنید و حالا آب پیاز و مواد اضافه شده بهش رو به مرغ اضافه کنید و شعله رور زیاد کنید تا غذا بجوشه … بعد شعله رو کم کنید و صبر کنید تا مرغ بپزه… آخرای پخت درب غذا رو بردارید و اجازه بدید تمام آب مرغ یا حداقل بیشترش تبخیر بشه و بعد غذا رو با کته سرو کنید.
نکات مهم:
1- میتونید به غذا مقداریر گلپر اضافه کنید
2- در صورتمایل آب پیاز رو حذف کنید ولی بودنش مرغ رو خوشمزه تر میکنه
3- بهتره این غذا با زرشک گلو سرو بشه
4- به جای رب انار میتونید از رب آلوچه استفاده کنید

ارسال نظر

شاید از کد اچ تی ام ال HTML استفاده نماید : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>