موضوع
آخرین اخبار

آشپزی خورشت غوره مسما

مواد لازم: برای پنج تا شش نفر
مرغ متوسط: 1 عدد
غوره: 1 کیلو
پیاز درشت: 1 عدد
بادنجان قلمی ریز: 3 عدد
گوجه‌فرنگی‌: 3 عدد
نمک، فلفل و دارچین: به مقدار کافی

طرز تهیه:
ابتدا مرغ را تکه تکه کرده و سرخ می‌کنیم. سپس با کمی آب و پیاز آنها را می‌پزیم. گوجه‌فرنگی‌ها را جداگانه سرخ می‌کنیم. غوره‌ها را با فشار دادن بین دو انگشت می‌شکنیم تا هسته غوره خارج شود (اگر غوره‌ها بدون هسته بود، باز هم آنها را می‌شکنیم).
سپس پیاز را خلال کرده و در روغن سرخ می‌کنیم. قبل از اینکه پیاز کاملا سرخ شود، غوره را به آن اضافه می‌کنیم و با هم تفت می‌دهیم. غوره و پیاز سرخ شده را روی مرغ پخته می‌ریزیم. پس از آن مقداری آبغوره به مرغ اضافه می‌کنیم.

بادمجان‌ها را سرخ می‌کنیم و روی مرغ می‌چینیم. سپس نمک، فلفل و دارچین  را به خورش اضافه می‌کنیم، بعد از اینکه یک جوش زد، آن را از روی حرارت برمی‌داریم. در صورت دلخواه می‌توانیم کمی رب گوجه‌فرنگی نیز به این خورش اضافه کنیم.

نکته:
به جای مرغ می‌توانید از گوشت قرمز (یک کیلو با استخوان و بدون چربی) استفاده کنید. بنابراین اگر خواستید خورش مسمای غوره را با گوشت گوسفند تهیه کنید، گوشت را تکه تکه کرده و کمی با روغن سرخ کنید. سپس با سه لیوان آب آن را بپزید. بقیه کار مثل روش پخت بالاست، ولی در نواحی شمال کشور، معمولاً غوره مسما را با جوجه‌های کوچک که به اصطلاح جوجه کبابی می‌گویند، تهیه می‌کنند که بسیار خوشمزه و لذید است.

ارسال نظر

شاید از کد اچ تی ام ال HTML استفاده نماید : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>