مواد لازم:
برنج نیم دانه: یک پیمانه
شکر: 1/5پیمانه
کره: 100 گرم
رازیانه: 1/5 قاشق غذاخوری
گردو خرد شده: یک پیمانه
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
طرز تهیه:
برنج را از 24 ساعت قبل خیس میکنیم، سپس با دو پیمانه آب روی حرارت میگذاریم تا آرام آرام برنج باز شود و لعاب اندازد سپس کره، رازیانه، شکر، زعفران و گردو را زمانی اضافه خواهیم کرد که آب برنج نزدیک به خشک شدن باشد و از شعله پخش کن استفاده کنید تا ته نگیرد. وقتی آب آن کاملا بخار شد درب قابلمه را با دمکنی تا 20 دقیقه روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاملا مغز پخت شود.
مواد تهیه شده را داخل سینی به ارتفاع 2 تا 3 سانتیمتر پهن میکنیم و به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد و در انتها به شکل لوزی برش زده و با گردو یا پسته تزیین نمایید.
اشتراک گذاری:
ارسال نظر