موضوع
آخرین اخبار

آشپزی کدو کشک (به زبان محلی مازندرانی کَیی کشک)

طرز تهیه:
1- دو عدد پیاز متوسط را نگینی خرد کرده و تفت دهید تا عسلی شود. یک پیمانه گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری فلفل و زردچوبه اضافه کنید و خوب تفت دهید، چهار عدد کدوی متوسط را نگینی خرد کنید و به همراه سه حبه سیر پوره شده و سه چهارم پیمانه گردوی خرد شده به مواد داخل ظرف اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.

2- یک و نیم پیمانه کشک را به مخلوط اضافه کنید و حدوداً 3 تا 5 دقیقه تفت دهید. پس از اندکی تفت دادن مقداری آب به آن اضافه کنید که پس از تکمیل پخت آب باقی نمانده باشد. در این مرحله از پخت با شعله کم اجازه دهید تا خوراک جا بیفتد. در انتها کشک و کدو را با پیاز داغ، کشک و نعناع داغ سرو و نوش جان کنید.

ارسال نظر

شاید از کد اچ تی ام ال HTML استفاده نماید : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>