موضوع
آخرین اخبار

سبک زندگی آموزش پخت شیرینی برنجی

آموزش پخت شیرینی برنجی

آرد برنج مرغوب  500 گرم
روغن جامد 225 گرم
هل نصف قاشق مرباخوری
تخم مرغ 1عدد کامل و یک زرده
برای شهد: 200 گرم قند نصف لیوان آب ونصف لیوان گلاب رو قاطی کنید و بزارید بجوشه تا غلیظ بشه و بقدر نصف لیوان توی قابلمه شهد بمونه وبعد بزارید تا خنک بشه.
اول روغن رو بادست حدود 10 دقیقه ورز بدید تا سفید و پف کرده بشه بعد تخم مرغ اول رو اضافه کنید وبا دست بخورد روغن بدید وقتی دیگه اثری از تخم مرغ نموند زرده رو اضافه کنید وبازم با دست هم بزنید حالا هل رو اضافه کنید و آرد رو کم کم به روغن اضافه کنید ودر آخر هم شهد آماده خنک رو بهش اضافه کنید همه اینکارها رو با دست انجام بدید.یه خمیر شل بدست میاد نگران نباشید بریزیدش تو کیسه فریزر وبزارید حدود24 تا 48ساعت استراحت کنه بعد از این زمان خمیر خودش سفت میشه وانسجام پیدا میکنه .فر رو روی 130درجه گرم کنید وشیرینیها رو به اندازه گردو جدا کنید وروشون رو مهر بزنید اگر هم دوست داشتید مثل من بوسیله قاشق چایخوریطرح بزنید خرفه بپاشید وداخل فر بمدت 30دقیقه در طبقه وسط بپزید.

ارسال نظر

شاید از کد اچ تی ام ال HTML استفاده نماید : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>