موضوع
آخرین اخبار

آشپزی مرغ شکم پر مازندرانی

آشپزی

طباخی انواع مرغ و ماکیان در دیار مازندران بسیار مرسوم است. از جمله غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ این خطه، مرغ شکم پر است 

طرز تهیه این غذای لذیذ:
سبزی معطر (گشنیز، جعفری و برگ سیر تازه) 400 گرم
پیاز رنده شده متوسط 1 عدد
گردو پودر شده 100 گرم
رب انار 2 قاشق سوپ‌خوری
نمك و فلفل و ادویه به میزان لازم
زعفران دم شده به میزان لازم
مرغ 1 عدد (5/1 كیلوگرم)
الو 10 تا 15 عدد
زرشك 3 قاشق سوپ‌خوری
روش تهیه:
پیاز رنده شده را تفت می‌دهیم تا كمی‌طلایی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه كرده كمی‌تفت می‌دهیم . آلو خرد شده و زرشك را اضافه كرده نمك و فلفل و ادویه را اضافه می‌كنیم . رب انار را اضافه می‌كنیم و بعد گردو را اضافه می‌كنیم . تمامی‌ مواد را خوب مخلوط كرده درون شكم مرغ را با این مواد پر كرده و آنرا می‌دوزیم . مرغ را درون روغن سرخ كرده و با چند عدد آلو و كمی‌آب می‌گذاریم بپزد.

ارسال نظر

شاید از کد اچ تی ام ال HTML استفاده نماید : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>