موضوع
آخرین اخبار

آشپزی ماهی ﻓﻮﻳﺞ شکم پر

ماهی ﻓﻮﻳﺞ ﻳﺎ ﻓﻴﺒﻴﺞ (شکم پر) یکی از ﻟﺬﻳﺬﺗﺮﻳﻦ ﻏﺬاﻱ ﺷﻤﺎﻝ است ﻛﻪ همراه ﺑﺎ ﺳﺒﺰﻱ ﭘﻠﻮ سرو می‌شود.

مواﺩ ﻻﺯﻡ:
ﻣﺎﻫﻲ ﺳﻔﻴﺪ: 1ﻋﺪﺩ
ﺳﺒﺰﻱ (ﭼﻮﭼﺎﻕ، ﮔﺸﻨﻴﺰ، ﭘﻮﻧﻪ ﻳﺎ ﺧﻨﺶ): 400 گرم
ﮔﺮﺩﻭﻱ ﭼﺮﺥ ﺷﺪﻩ: 200 ﮔﺮﻡ
ﺭﺏ اﻧﺎﺭ: ﺑﻪ ﻣﻘﺪاﺭ ﻻﺯﻡ
ﻧﻤﻚ: به مقدار دلخواه

ﻃﺮﺯ ﺗﻬﻴﻪ:
اﺑﺘﺪا ﺷﻜﻢ ﻣﺎﻫﻲ ﺭا ﺧﺎﻟﻲ ﻛﺮﺩﻩ و ﺧﻮﺏ بشویید (ﻣﺎﻫﻲ ﺑﺎ ﺩﻗﺖ اﺯ ﺩاﺧﻞ ﮔﻮﺵ و ﺩﻫﺎﻥ ﺷﺴﺘﻪ ﺷﻮﺩ و ﭘﺮﻩﻫﺎی ﮔﻮﺵ یا همان ﺁﺑﺸﺶ ماهی ﺧﻮﺏ ﺷﺴﺘﻪ ﺷﻮﺩ) سپسﻣﺎﻫﻲ ﺭا ﺩﺭ ﻳﺨﭽﺎﻝ ﻗﺮاﺭ ﺩﻫﻴﺪ. ﺣﺎﻝ ﺳﺒﺰیﻫﺎ ﺭا ﻛﺎﻣﻼ ﺭﻳﺰ ﺧﻮﺭﺩ ﻛﺮﺩﻩ و ﺭﺏ اﻧﺎﺭ، ﮔﺮﺩﻭ و ﻧﻤﻚ ﺭا ﺑﺎ ﺳﺒﺰﻱ ﻣﺨﻠﻮﻁ می‌کنیم، مقدار ﺗﺮشی ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﺑﺴﺘﮕﻲ ﺩاﺭﺩ.
ﻣﺎﻫﻲ ﺭا اﺯ ﻳﺨﭽﺎﻝ ﺧﺎﺭﺝ ﻛﺮﺩﻩ، ابتدا ﺷﻜﻢ ﻣﺎﻫی ﺭا ﺑﺎ ﻣﻮاﺩ ذکر شده‌ مخلوط کرده و ﭘﺮ می‌کنیم. ﺑﺎ ﻧﺦ و ﺳﻮﺯﻥ تمیز شکم ماهی را می‌دوزیم و ﺩﺭ ﺁﺧﺮ ﻗﺴﻤﺖ ﮔﻮﺵ و ﺩﻫﺎﻥ ﻣﺎهی ﺭا اﺯ ﻣﻮاﺩ ﭘﺮ می‌کنیم. ﺩﺭ ﻳﻚ ﻇﺮﻑ ﻧﺴﻮﺯ به‌صورت ﻧﻴﻢﺩاﺭﻩ ﺑﻪ ﭘﺸﺖ ﻗﺮاﺭ می‌دهیم و می‌گذاریم ﺭﻭی ﮔﺎﺯ ﺑﺎ ﻧﺼﻒ ﻟﻴﻮاﻥ ﺁﺏ ﺑﺎ ﺣﺮاﺭﺕ ﻣﻼﻳﻢ ﺗﺎ ﻣﺎهی و ﻣﻮاﺩ ﻛﺎﻣﻼ ﻣﻐﺰ ﭘﺨﺖ ﺷﻮﺩ.

ﻧﻜﺘﻪ: ﺑﺮاﻱ اﻳﻨﻜﻪ ﻣﺎهی ﺑﻪ ﻇﺮﻑ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻆﺮ ﻧﭽﺴﺒﺪ، کف ظرف را کاملا با روغن چرب می‌کنیم یا از فوی آلومینیومی استفاده می‌کنیم.

ارسال نظر

شاید از کد اچ تی ام ال HTML استفاده نماید : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>