موضوع
آخرین اخبار

آشپزی زیتون پرورده

طرز تهیه:
سبزی مخصوص زیتون پرورده چوقاق و پونه تازه است که حسابی باید خرد شود. انار ترش را با گوشت‌کوب حسابی می‌کوبیم و گردوها را آسیاب می‌کنیم سپس سیر را رنده و تمامی مواد تشکیل دهنده را با زیتون مخلوط می‌کنیم. در مرحله بعدی نمک، گلپر و آب‌انار ترش را اضافه می‌کنیم. در انتها زیتون پرورده‌ای را که محیا کرده‌ایم را در یخچال می‌گذاریم تا حسابی طعم‌دار شود. حدوداً 4 الی 5 ساعت کافی است که در یخچال بماند تا کاملا لذیذ و خوشمزه شود.

ارسال نظر

شاید از کد اچ تی ام ال HTML استفاده نماید : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>