سبک زندگی در مورد گوشت شتر چه میدانید؟
مصرف گوشت شتر
مصرف گوشت شتر در ایران چندان رایج نیست اما بعضی از رستوران ها مدتی است غذاهایی را که با گوشت شتر تهیه می شوند به منوی خود اضافه کرده اند. با این حال، چه از مزه این غذاها خوش تان بیاید، چه نه، گوشت شتر فواید و عوارض خودش را دارد. آیا این نوع گوشت با مزاج شما سازگار است؟ مصرف این گوشت برای چه کسانی مفید و برای چه کسانی ممنوع است؟ اگر این پرسش ها برای شما هم مهم هستند ادامه مطلب را بخوانید.
گوشت شتر به عنوان یک غذای دارویی در درجه سوم گرم و خشک قرار دارد. گوشت شتر بعد از ورود به بدن و هضم شدن، گرمی و خشکی را افزایش می دهد. هر چه درجه خوراکی به سمت بالا برود گرما و خاصیت آن در طب سنتی بیشتر می شود. گوشت شتر که درجه سه است، میزان بسیار بالایی از گرمی و خشکی را به بدن اضافه می کند.
خاصیت گوشت شتر
خاصیت اختصاصی گوشت شتر افزایش قوای جنسی است. تقویت اعضای مختلف بدن هم از دیگر خواص ویژه این گوشت است؛ یعنی تمام اعضا نسبتا از گوشت شتر خوب تغذیه می شوند و فعالیت شان را به طور کامل انجام می دهند. گوشت شتر به دلیل گرمایی که دارد برای درمان سیاتیک هم کاربرد دارد و گاهی تجویز می شود.
عدم مصرف گوشت شتر
البته مصرف این گوشت برای بیماران، آن هم در طولانی مدت و به صورت متوالی به هیچ وجه درست نیست زیرا عوارض دیگری برای سلامت به همراه دارد.
در طب سنتی مصرف گوشت شتر به عنوان غذای همیشگی و مداوم به هیچ وجه توصیه نمی شود زیرا خلط ناصالح و خون سوداوی تولید می کند و همین باعث بالا رفتن سودا در بدن می شود. بنابراین گوشت شتر نباید به طور دائم مصرف شود اما اگر بعضی وقت ها خورده شود، برای بدن مفید است.
آنهایی که گرم مزاج اند گوشت شتر را نخورند.
باورهای درست و نادرست
اینکه گوشت شتر سنگین است، یک باور نادرست است. کسانی که چنین باوری دارند شاید گوشت شتر پیر می خرند اما اگر گوشت شتر یک ساله باشد خیلی هم لذیذ و خوش خوراک است، درست مانند گوشت گوسفند یا گوساله یک ساله. البته جدا از کوهان، بقیه قسمت های گوشت شتر خیلی چرب نیست. پروتئین این گوشت نیز نسبت به گوشت های دیگر کمتر است. در طب مدرن تمرکز بیشتر روی مقدار مواد مغذی است. بنابراین برای مثال میزان پروتئین مواد غذایی را اندازه می گیرند تا ببینند مقدار انرژی دریافتی فرد با هر بار غذا خوردن چقدر است یا چقدر چربی بدن را بالا می برد، چه مقدار تبدیل به قند می شود و به طور کلی چه عوارضی برای بدن دارد اما از دیدگاه طب سنتی رساندن ماده غذایی به بدن مهم است و اینکه مزاج کسی که غذا می خورد چقدر با خوردن این غذا تغییر می کند.مصرف گوشت شتر در ایران چندان رایج نیست اما بعضی از رستوران ها مدتی است غذاهایی را که با گوشت شتر تهیه می شوند به منوی خود اضافه کرده اند. با این حال، چه از مزه این غذاها خوش تان بیاید، چه نه، گوشت شتر فواید و عوارض خودش را دارد. آیا این نوع گوشت با مزاج شما سازگار است؟ مصرف این گوشت برای چه کسانی مفید و برای چه کسانی ممنوع است؟ اگر این پرسش ها برای شما هم مهم هستند ادامه مطلب را بخوانید.
گوشت شتر به عنوان یک غذای دارویی در درجه سوم گرم و خشک قرار دارد. گوشت شتر بعد از ورود به بدن و هضم شدن، گرمی و خشکی را افزایش می دهد. هر چه درجه خوراکی به سمت بالا برود گرما و خاصیت آن در طب سنتی بیشتر می شود. گوشت شتر که درجه سه است، میزان بسیار بالایی از گرمی و خشکی را به بدن اضافه می کند.
ارسال نظر