آموزش آشپزی:
آموزش درست کردن مرغ ترش , از خورش های فوق العاده خوشمزه ایرانی که طرفداران زیادی دارد و در عروسی ها و مجالس سرو می شود.
مواد لازم برای درست کردن خورش مرغ ترش :
مرغ یک تکه برای هر نفر
پیاز رنده شده یک عدد
سیر رنده شده ۲ حبه برای هر یک نفر
سبزی یک لیوان برای هر نفر شامل جعفری و گشنیز و شوید، برگ چغندر یا اسفناج و تره خردشده
لپه دو قاشق برای هر نفر
آب نارنج یا آبغوره یک پیمانه
تخم مرغ دو عدد
روغن،نمک، فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه خورش مرغ ترش :
لپه را جداگانه بپزید سپس سبزی ها را کاملا خرد کنید, کمی روغن داخل قابلمه داغ کنید و مرغ ها را در آن تفت دهید تا طلایی بشوند و بعد مرغ تفت داده را کنار بگذارید.
پیاز رنده شده را در همان روغن تفت دهید و کمی که رنگش برگشت سبزی و سیر را اضافه کرده و ۵ دقیقه تفت دهید.
مرغ را اضافه کنید و شعله گاز را کم کنید برای مدت نیم ساعت بپزد, بعد نمک و فلفل و آب نارنج را به آن اضافه کنید, و لپه را که قبلا پخته ایم به آن اضافه میکنید ۵ دقیقه بگذارید این مواد با هم طبخ شوند تا به خورد هم بروند.
تخم مرغها جداگانه در کاسه بزنید و روی خورش بریزید و بگذارید خورش چند جوش بزند تا مغز تخم مرغها بپزد. درب قابلمه را باز بگذارید و خورش که چند جوش زد و به روغن افتاد، آماده است.
خورش مرغ ترش از جمله خورش های مفید و پر انرژی می باشد که سرشار از ویتامین های مختلف است.
ارسال نظر