اگر دلتان يك شام ساده و خوشمزه ميخواهد بهتر است قلقلي اسفناج رامسريها را امتحان كنيد؛ غذايي ساده و سريع كه خيلي وقتتان را نميگيرد، اما مزه و طعمش هميشه در خاطر خود یا مهمانانتان ميماند.
مواد لازم:
اسفناج: 500 گرم
سيبزميني پخته: 1 عدد
تخممرغ: 1 عدد
پيازداغ: 1 قاشق سوپخوری
نمك، فلفل و زردچوبه: به اندازه دلخواه
طرز تهیه:
1- اسفناجها را بعد از شستن خرد كنيد و براي 10 دقيقه بگذاريد بخارپز شود
2- سيبزميني پخته را رنده كنيد
3- در ظرفی جدا اسفناج، پیازداغ و سيبزميني را با هم مخلوط كنيد
4- سپس تخممرغ ها را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد
5- نمك، فلفل و زردچوبه را هم افزوده، در ظرف را بگذاريد
6- بعد از 30 دقیقه اندازه يگ گردو از موادتان برداريد و در روغن سرخ كنيد
نکته:
با كمي اسفناج و پيازداغ ميتوانيد سس خوشمزهاي براي قلقلي اسفناجتان درست كنيد.
ارسال نظر